viernes, 25 de marzo de 2011

Activitat 7 TONICO--POSTURAL

IMATGE 1
En aquesta imatge es veu un nen pobre sense sabates  que està de peu agafant aigua que cau d’una manega de subministrament, sembla que estigui una mica trist. El to muscular es de fons ja que té els músculs en repòs. La prensió la té assolida per la forma que agafa la safata.  L’equilibri és estàtic. Penso que la lateralitat no està definida. Penso  que aquest nen té uns 2 anys ja que  sembla més petit, ja que el seu desenvolupament amb les seves condicions no és el mateix.

   IMATGE  2     És un nen que esta ajupit al terra jugant a construir una torre, esta tranquil, content i concentrat. El to muscular és d’acció, ja que fa l’activitat motora voluntària. La prensió la te assolida. El equilibri és dinàmic ja que esta en moviment per agafar les peces per fer la torre. Penso  que la seva lateralitat no la te definida . Aquest nen té 2’5 anys ja que agafa la peça amb la ma dreta i la encaixa en la torre.




IMATGE   3
En aquesta imatge el nen esta assegut al terra mirant un conte entusiasmat i content assenyalant amb el dit els dibuixos. El to muscular és de fons ja que esta en repòs. La prensió no la té assolida. L’equilibri és estàtic ja que esta assegut sense moure. Aquest nen té uns 9 mesos.


6 comentarios:

  1. hola, m'agrada les teves explicacions per que estan ben definides, jo també e posat edats molt similars excepte en la imatge numero 1

    ResponderEliminar
  2. Hola Mª Angels, els comentaris estan be, però crec que el nen de l'imatge 3 es mes gran.

    ResponderEliminar
  3. Hola MªAngels, respecte als comentaris,em semblen correctes, però, sobre l'edat de la imatge nº2 penso que és una mica més petita, ja que el vec una mica insegur per tenir dos anys i mig.

    ResponderEliminar
  4. Hola Mª Ángeles:
    té digo lo mismo con respecto a la primera foto que a la Rosanna: creo que tiene que ser mayor porque se necesita de tono muscular, y fuerza, para poder coger i sostener una palangana llena de agua, además, necesita de mucho equilibrio para transportar-la sin que se le caiga. Hay que tener en cuenta que los niños que padecen de desnutrición pueden tener problemas de desarrollo i aparentar ser más pequeños. De todas maneras, aceptaré lo que la mayoria opine.
    con respecto al niño rubio, si que puede que sea mayor de dos años i medio pero creo que la edat supera a la que indican las tablas de Contxi aunque todas sabemos que hay niños que pueden hacer cosas antes de esa edad i niños que después.

    ResponderEliminar
  5. Hola Mª Angeles!
    Piensop igual que mis compañeras sobre la primera imagen!
    TOdo y eso pienso que has hecho unas muy buenas explicaciones, por lo tanto no veo ninguna barbaridad en la edat que les has puesto!

    ResponderEliminar
  6. Per les explicacions i els comentaris que he rebut, estic d'acord amb vosaltres,sobre la primera imatge.
    La resta totes pensem igual

    ResponderEliminar